Affiliate datafeeds (csv) importeren in drupal

Enkele weken terug vertelde ik u al over mijn Drupal affiliatefeeds project. In deze blogpost een "mini" handleiding ivm het importeren van (affiliate) CSV data in uw drupal website.
benodigdheden:
Modules: feeds + bijhorende modules, imagecashe, filefield, views, tagadelic, enz ... (deze tutorial gaat enkel over de "feeds" module, en het importeren van data)

Drupal 7: Optimalisatie, tuning en performantie

Naar aanleiding van  "Performantie: Drupal website voor Google optimalisatie" door mijn collega Donny, kon ik het niet laten om mijn website eens te 'screenen'. De afgelopen avonden heb ik me vooral bezig gehouden met Drupal performantie en tunen. Hieronder een opsomming met hun relatieve percentages: 

Affiliatefeeds & Drupal: Online geld verdienen

Affiliates geven u de mogelijkheid om geld te verdienen met websites (of e-mails) U plaatst advertenties van bedrijven en aan de hand van het soort campagne, kan je geld verdienen door kliks, leads of sales. Voor kliks is dit gemiddeld tussen de 0.01 en 0.1€, voor leads van 0.5 tot 5€, voor sales kan dit oplopen tot over de 100€ per sale. Uiteraard moet u wel beschikken over een website (of webpagina).

Vakantieplus

Nieuwe versie is in ontwikkeling!

Word verwacht Januari 2018

MNQ

Modern of Retro? 
MNQ heeft een ruim assortiment aan meubelen, decoratie en inspiratie